Nosaltres

La farmàcia

Situada al bell mig del barri antic de Manresa, la Farmàcia Solé és el teu espai de salut. La bellesa arquitectònica d’aquesta farmàcia inaugurada l’any 1886 combina perfectament amb el que volem per a tu: t’oferim una atenció farmacèutica personalitzada perquè volem que et sentis acompanyat en totes les etapes de la vida i l’equip humà que formem és el millor pilar per a fer-ho. T’escoltem, detectem les teves necessitats, et proposem una solució i t’acompanyem en el seguiment i el tractament.

 

El nostre objectiu és donar-te el millor servei amb un tracte professional, proper i de confiança. Som persones al servei de persones; ens importen els teus problemes i les teves malalties, però sobretot ens importes tu!

 

Història

Ens trobem a una farmàcia qualificada com a Patrimoni Arquitectònic per l’Ajuntament de Manresa. Es tracta d’una farmàcia de l’època contemporània construida l’any 1886 pel mestre d’obres Maurici Augé i decorada per Francesc Morell i el Senyor Solà. En aquell moment, l’adroguer Àngel Ferrer va decidir obrir una farmàcia al costat de la seva drogueria situada al número 13 de la Plaça Major a càrrec del llicenciat en farmàcia Ramon Oliveras.

 

 

 

De l’interior en destaquen el sostre amb motllurats prominents, un relleu amb motius florals de guix i una pintura ovalada al·legòrica de la farmàcia, els llums del taulell d’estil modernista, el taulell clàssic i el paviment hidràulic. A més a mes, en les lleixes de la part més propera al sostre es conserva una gran quantitat de pots antics de ceràmica i vidre.

 

 

 

T’animes a visitar-nos?

L’equip

Anna Solé, farmacèutica titular.

Graduada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i amb gairebé 10 anys d’experiència en farmàcies, l’Anna agafa la titularitat d’aquesta farmàcia històrica amb moltes ganes i disposada a ajudar a millorar la qualitat de vida dels pacients. Recentment ha cursat un màster de nutrició i alimentació i també s’ha especialitzat en atenció farmacèutica i en dermofarmàcia per poder oferir el millor servei.

 

 

Andrés Reyner, farmacèutic substitut.

 

Graduat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, l’Andrés s’incorpora a l’equip de la farmàcia l’octubre del 2018. La seva amabilitat, el bon tracte i tots els seus bons consells no us decebran!

 

 

 

 

 

 

Subvencions